BAŞKAN SÜRER'İN ‘KARDEŞ ACISI'

BAŞKAN SÜRER

Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Beldesi CHP Belediye Başkanı Asım Sürer abisi Filiz Sürer yaşamını kaybetti.

 



Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Beldesi CHP Belediye Başkanı Asım Sürer abisi uzun zamandır kanser tedavisi gören ve evli 2 kız babası olan 57 yaşındaki Filiz Sürer yaşamını kaybetti.


Son iki yıl içerisinde önce babasını ve sonra annesini kaybeden Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, bu kez evli 2 kız babası olan abisi Filiz Sürer'i kaybetmenin acısını yaşadı.

Filiz Sürer'in cenazesi Altınova Selimiye Orta Camide öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ardından Altınova Kabristanlığına defnedildi. 

Cenaze törenine Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gencer ve yönetim kurulu üyeleri, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Küçükköy Belediye Başkan yardımcısı Murat Akıner, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Cihan Şişman ve yönetimi, Altınova CHP Belde Başkanı Mesut Bilgili ve yönetimi, Belediye Meclis üyeleri, CHP Ayvalık kadın kolları, yerel basın temsilcileri, ADD Ayvalık ve Altınova yöneticileri, İşçi Partisi İlçe Başkanı Deniz Tuğham Arbak, Eğitim iş sendikası temsilcileri, Pir Sultan Abdal temsilcileri, diğer partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu cenazeye katıldı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli